Αστοί, μικροαστοί, φασίστες και ηλίθιοι κατά της Δημοκρατίας και της όποιας Ευρώπης μας έμεινε.

© Chucku.com

Σήμερα, μία εξαιρετικά σημαντική ημέρα για το μέλλον της χώρας, την ώρα που η πλατεία Συντάγματος θα είναι γεμάτη από ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία θα βγει και πάλι το τσίρκο των μαϊμούδων.
Και Α και Ου είμαι του τσίρκου μαϊμού.

Μία χούφτα αστών μαζί με τα μικροαστά ζόμπι βαστάζους τους θα αγκαλιάσουν φασίστες και ηλίθιους για να διαδηλώσουν υπέρ της Ευρώπης. Γιατί η Ευρώπη κινδυνεύει από τους «Σταλινιστές», όπως λένε τα συνθήματά τους. Η Ευρώπη δεν κινδυνεύει από την λιτότητα, δεν κινδυνεύει από την ακροδεξιά, δεν κινδυνεύει από τις οικονομικές ελίτ που καταδυναστεύουν την Δημοκρατία μας. Η Ευρώπη κινδυνεύει από όσους θέλουν να αντισταθούν στην «φυσική ροπή των πραγμάτων».

Την ώρα που σε όλη την Ευρώπη διαδηλώνουν κατά της λιτότητας με ελληνικές σημαίες στα χέρια, στην Ελλάδα έχουμε κάτι βλαμμένα να διαδηλώνουν υπέρ της λιτότητας και κατά της Δημοκρατίας.

Μα γιατί άλλωστε αυτά τα βλαμμένα να νοιαστούν για την Δημοκρατία;
 Αστοί είναι. Μία μικρή χούφτα αστών που πέντε χρόνια τώρα κερδοσκοπούν πάνω στην πλάτη των συμπολιτών τους. Αυτή ήταν πάντα η δουλειά τους. Μην τους κατηγορείτε. Καθάρματα είναι αλλά έτσι γεννήθηκαν.
 Μικροαστά γελοία ανθρωπάκια είναι. Ίγκορ των αιμοβόρων αστών. Χάνουν την προνομιακή θέση που πίστευαν πως έχουν με την εξουσία. Μία εξουσία που τους ξεβράκωσε στην κυριολεξία αλλά τουλάχιστον τους άφησε να περηφανεύονται πως είναι οι μελλοντικές ελίτ – πραγματικά είναι τόσο ηλίθιοι που το πιστεύουν. Είναι δυνατόν να χάσουν το γόητρο τους; Για να υπερασπιστούν την θέση τους συμμαχούν με τους πάντες. Ακόμα και με φασίστες. Αλλά τι λέω, αυτοί δεν έθρεφαν τον φασισμό τόσα χρόνια; Τι ξέρουν αυτοί για Δημοκρατία; Τόσα χρόνια προσπαθούσαν να μας πείσουν πως οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία και πως η αποχή ήταν συνειδητή πράξη. Τόσα χρόνια προσπαθούν να μας πείσουν πως η φύση του ανθρώπου είναι ο ατομικισμός. Τόσα χρόνια γλεντάνε ενώ οι δίπλα τους κλαίνε.
 Φασίστες είναι, κοίτα λίγο πιο προσεκτικά το πλήθος της πλατείας. Αυτοί που κατηγορούσαν τους Αγανακτισμένους για την πάνω πλατεία πήραν αγκαλιά τώρα όλους τους φασίστες. Δηλωμένους και μη. Φασισταριά είναι. Τα ξέρουμε καλά. Αμόρφωτα και πειθήνια όργανα των αστών και του βίαιου κόσμου τους. Τα φασισταρία τα συμπονώ περισσότερο από όλους. Είναι θύματα της αμορφωσιάς που τους επέβαλαν. Είναι οι γενίτσαροι της εξουσίας, χωρίς την παραμικρή συνείδηση. Χωρίς πρόσωπα.

Στην Ελλάδα πράγματι κινδυνεύει και η Δημοκρατία και η όποια Ευρώπη μας έμεινε. Και κινδυνεύουν περισσότερο όσο επιτρέπουμε στα σκυλιά να τις υιοθετούν στα μισαλλόδοξα συνθήματα τους.