Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

ProRata: Στις 22 μονάδες η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

XRISTOS S. / @XSVIEW

Νέα δημοσκόπηση από την ProRata δημοσίευσε σήμερα ο ραδιοφωνικός σταθμός "Στο Κόκκινο".
Σύμφωνα με τα ευρήματα, το 57% των ερωτώμενων αποτιμά θετικά την προσπάθεια της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις αν και μόλις το 15% πιστεύει ότι οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης βρίσκονται κοντά στις προεκλογικές τις εξαγγελίες.

Στο ερώτημα του τί πρέπει να ακολουθήσει μία πιθανή αδυναμία επίτευξης μίας συμφωνίας με τους εταίρους, η προτίμηση των ψηφοφόρων κινείται προς τη λύση του δημοψηφίσματος (50%). Το 21% επιλέγει την αποδοχή των όρων των δανειστών και το 15% τείνει προς τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Ως προς την αξιολόγηση των επιδόσεων της αντιπολίτευσης - όπου ως 0 θεωρείται το "πολύ αρνητικά" και 10 το "πολύ θετικά" - η Νέα Δημοκρατία κινείται στο 3,3/10.

Στην εκτίμηση της Πρόθεσης Ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει ένα ποσοστό 36,5%, η Νέα Δημοκρατία 14%, το Ποτάμι 5%, το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή 4,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΠΑΣΟΚ 2,5%.


next next / prev

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

XRISTOS S.

XRISTOS S.

Μανιακός με τους καφέδες, το ιντερνετ και τις εκλογές, άρχισα το blogging από νωρίς. Όταν είμαι στο σπίτι αφήνω πάντα το ράδιο ανοικτό. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι παραπάνω και τελικά μπερδεύτηκα περισσότερο. Εδώ θα βρείτε όσα αποφάσισα να μοιραστώ χωρίς κανένα λόγο από το 2011.

Σχέδια σωτηρίας του «Σοσιαλισμού»

Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες διάλεξαν ξανά την συναίνεση με την κεντροδεξιά. Μπροστά στον κίνδυνο της περιθωριοποίησης η μόνη λύση της Σοσ...