Σάββατο, 30 Μαΐου 2015

Σάββατο, καφές, ησυχία

XRISTOS S. / @XSVIEW

Να σου πω εγώ πως επαναφορτίζεις. Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζεις, και όχι δεν επαναφορτίζεις με τον ύπνο – με τον ύπνο απλά μπαίνεις σε αναμονή.
Ξυπνάς πρωί Σαββάτου με ησυχία – πρωί όχι τίποτα στις 12.00 το μεσημέρι – και ανοίγεις το παράθυρο να μπει φως και αέρας.
Φτιάχνεις καφέ και βάζεις το ραδιόφωνο να παίζει σε απαλή ένταση.
Κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ και ανοίγεις το ίντερνετ. Όχι σε κουραστικές σελίδες, μπαίνεις μόνο εκεί που ξέρεις πως κάτι καλό σε περιμένει σε χαμηλούς ρυθμούς.

Ήλιος, ησυχία, καφές, μουσική.
Με ηρεμία, λες και ο χρόνος σταμάτησε.

Και μετά από δύο ωρίτσες είσαι έτοιμος να περάσεις άλλο ένα γεμάτο και δραστήριο Σαββατοκύριακο.

Προσοχή: Μην κάτσεις για πάνω από δύο ωρίτσες έτσι γιατί η βαρεμάρα που θα σε κατακλύσεις μάλλον θα σε βαρύνει παρά θα σε τονώσεις.
Είπαμε, ωραίο το σπίτι και η ησυχία αλλά Σάββατο είναι, δεν θα το περάσεις μέσα.

next next / prev

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

XRISTOS S.

XRISTOS S.

Μανιακός με τους καφέδες, το ιντερνετ και τις εκλογές, άρχισα το blogging από νωρίς. Όταν είμαι στο σπίτι αφήνω πάντα το ράδιο ανοικτό. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι παραπάνω και τελικά μπερδεύτηκα περισσότερο. Εδώ θα βρείτε όσα αποφάσισα να μοιραστώ χωρίς κανένα λόγο από το 2011.

Σχέδια σωτηρίας του «Σοσιαλισμού»

Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες διάλεξαν ξανά την συναίνεση με την κεντροδεξιά. Μπροστά στον κίνδυνο της περιθωριοποίησης η μόνη λύση της Σοσ...