Τα κανάλια φροντίζουν να μας ενημερώνουν: Το Facebook υπνωτίζει τα παιδιά μας να κάνουν καταλήψεις…


Ανόητε άνθρωπε που νομίζεις πως η νεολαία μάχεται κατά τις δυστυχίας, κατά της εξαθλίωσης των οικογενειών της, κατά του επιβαλλόμενου 24ωρου διαβάσματος, την τράπεζα θεμάτων, την ύλη μαμούθ, τα φροντιστήρια και κατά της ισοπέδωσης της έννοιας «γνώση» από το δημόσιο σχολείο. Νομίζω πως δεν βλέπεις Μega, ΣΚΑΙ, Αnt1 και τα λοιπά ένδοξα κανάλια – συνδετικούς κρίκους της κοινωνία. Τα κανάλια με τους λαμπρούς δημοσιογράφους που επιτελούν έργο και λειτούργημα.

Βγήκαν με τα κουμπούρια στο χέρι οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ και κατέβηκαν στα δημόσια σχολεία που τελούν υπό κατάληψη. Με τεράστια αυταπάρνηση ανακατευτήκαν στο πλήθος με τα τέκνα της πλέμπας για να μας μεταδώσουν την είδηση: Η κατάληψη, κυρίες και κύριοι, είναι κατάληψη για το Facebook.

Εντοπίσαμε δύο έμπιστους μαθητές – από αυτούς που κάθε 28 Οκτώβρη γιορτάζουν την επανάσταση του 1821 – και μας δήλωσαν, αποκλειστικά στην κάμερα μας, πως η κατάληψη γίνετε υπό την υπαγόρευση ενός ανώνυμου λογαριασμού στο Facebook και πως οι ίδιοι, ως καταληψίες, δεν γνωρίζουν εάν έχουν κανένα σοβαρό αίτημα.
Πήγαμε και στο Μουσικό Σχολείο – όχι του Mega, αυτό στην Παλλήνη – για να μας πουν ότι δεν έχουν δάσκαλο στο κλαρινέτο. Μα καλά είναι δυνατόν την σήμερον εποχή της κρίσης να κλείνουν τα σχολεία για το κλαρινέτο;
Του κλαρινέτου το κάγκελο.

Αυτή είναι η αλήθεια ταλαίπωροι γονείς, που από την τεμπελιά σας να βρείτε μία σωστή δουλειά των 100 ευρώ τον μήνα, βλέπετε τηλεόραση.
Το δαιμόνιο Facebook εξαναγκάζει τα παιδιά μας μέσω υπνωτισμού να κάνουν καταλήψεις για τα κλαρινέτα!

Ευτυχώς ο Υπουργός μας, ο Ανδρέας ο κυνηγός των οροθετικών μαγισσών, έχει σχέδιο. Με αστυνομικές δυνάμεις συλλαμβάνει τους υπνωτισμένους μαθητές και τους στέλνει σε ειδικούς ώστε να τους υποβάλουν σε διαδικασία αντι-υπνωτισμού.
Ταυτόχρονα, σε συνεννόηση με την δίωξη ηλεκτρονική εγκλήματος, ο Υπουργός ψάχνει να βρει ποιοι κρύβονται πίσω από την σελίδα των υπνωτιστών. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι πρόκειται για μοχθηρό σχέδιο καταστρωμένο και ενορχηστρωμένο από το λόμπι της δραχμής.