Που το πάει και που θα βγει …

Προς το ΠΑΣΟΚ τείνει το τελευταίο διάστημα η «Δημοκρατική Αριστερά». Το κόμμα του Φ. Κουβέλη δεν κατάφερε να κερδίσει το έδαφος που επιθυμούσε όταν έκλεινε την πόρτα του «Συνασπισμού» και αποχωρούσε. Οι δημοσκοπήσεις απογοητευτικές και το ενδιαφέρον του κόσμου μειωμένο. Τελικά η «ανανεωτική πτέρυγα» δεν είχε την δύναμη που πίστευε πως είχε. Παράπεσε και εκτέθηκε.

Και τώρα τι θα γίνει; Θα ρίξουν τα μούτρα τους και θα γυρίσουν πίσω; Και βέβαια όχι. Τέτοια πράγματα δεν γίνανε, δεν γίνονται και δεν θα γίνουν ποτέ στην ελληνική αριστερά. Στην χώρα μας μόνο διασπάτε.

Δυστυχώς ο κ. Κουβέλης προτιμάει να «πατήσει» τα πιστεύω του παρά να γυρίσει γονατιστός στον Τσίπρα. Έτσι τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε μία τάση της ΔΗΜ.ΑΡ. προς το ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Και αυτό το θεωρούν λύση …

Ναι πράγματι, έτσι κ. Κουβέλη μπορεί να ξαναγίνεται βουλευτής. Μόνο μην ξεχνάτε πως με την οποιαδήποτε παροχή βοήθειας στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. καταργείτε τα πιστεύω και τις ιδεολογίες σας. Με μία τέτοια κίνηση η ΔΗΜ.ΑΡ. θα προδώσει όχι μόνο τον εαυτό της αλλά ολόκληρη την αριστερά.

Ας σκεφτούν κάποιοι καλά λοιπόν την επόμενη κίνηση τους …