Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

Που το πάει και που θα βγει …

XRISTOS S. / @XSVIEW
Προς το ΠΑΣΟΚ τείνει το τελευταίο διάστημα η «Δημοκρατική Αριστερά». Το κόμμα του Φ. Κουβέλη δεν κατάφερε να κερδίσει το έδαφος που επιθυμούσε όταν έκλεινε την πόρτα του «Συνασπισμού» και αποχωρούσε. Οι δημοσκοπήσεις απογοητευτικές και το ενδιαφέρον του κόσμου μειωμένο. Τελικά η «ανανεωτική πτέρυγα» δεν είχε την δύναμη που πίστευε πως είχε. Παράπεσε και εκτέθηκε.

Και τώρα τι θα γίνει; Θα ρίξουν τα μούτρα τους και θα γυρίσουν πίσω; Και βέβαια όχι. Τέτοια πράγματα δεν γίνανε, δεν γίνονται και δεν θα γίνουν ποτέ στην ελληνική αριστερά. Στην χώρα μας μόνο διασπάτε.

Δυστυχώς ο κ. Κουβέλης προτιμάει να «πατήσει» τα πιστεύω του παρά να γυρίσει γονατιστός στον Τσίπρα. Έτσι τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε μία τάση της ΔΗΜ.ΑΡ. προς το ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Και αυτό το θεωρούν λύση …

Ναι πράγματι, έτσι κ. Κουβέλη μπορεί να ξαναγίνεται βουλευτής. Μόνο μην ξεχνάτε πως με την οποιαδήποτε παροχή βοήθειας στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. καταργείτε τα πιστεύω και τις ιδεολογίες σας. Με μία τέτοια κίνηση η ΔΗΜ.ΑΡ. θα προδώσει όχι μόνο τον εαυτό της αλλά ολόκληρη την αριστερά.

Ας σκεφτούν κάποιοι καλά λοιπόν την επόμενη κίνηση τους …
next next / prev

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

XRISTOS S.

XRISTOS S.

Μανιακός με τους καφέδες, το ιντερνετ και τις εκλογές, άρχισα το blogging από νωρίς. Όταν είμαι στο σπίτι αφήνω πάντα το ράδιο ανοικτό. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι παραπάνω και τελικά μπερδεύτηκα περισσότερο. Εδώ θα βρείτε όσα αποφάσισα να μοιραστώ χωρίς κανένα λόγο από το 2011.

Σχέδια σωτηρίας του «Σοσιαλισμού»

Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες διάλεξαν ξανά την συναίνεση με την κεντροδεξιά. Μπροστά στον κίνδυνο της περιθωριοποίησης η μόνη λύση της Σοσ...