Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

4.000 άχρηστοι εγκαταστάθηκαν στην συμπρωτεύουσα

XRISTOS S. / @XSVIEW
4.000 αστυνομικοί έχουν εγκατασταθεί, τις τελευταίες ημέρες, στην Θεσσαλονίκη. Στόχος τους, η προστασία των ανθρώπων της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού. Πολύ θεωρούν την κίνηση αυτή απολύτως σωστή. Εγώ όχι.

Από την στιγμή που ο πρωθυπουργός έχει ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ποιος ο λόγος να τον φοβάται ; Ποιος ο λόγος να φοβάται ένας ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ τους εργοδότες του ; Εκτός και αν έχει κάνει λάθος στην δουλειά του. Η εγκατάσταση, λοιπόν, 4.000 αστυνομικών δείχνει πως ο πρωθυπουργός μας έχει κάνει, και γνωρίζει ότι έχει κάνει, θανάσιμα λάθη. Μόνο που όταν κάποιος υπάλληλος κάνει κάποιο μεγάλο λάθος, ΑΝ έχει αξιοπρέπεια, αντί να στείλει τους νταήδες του στον διευθυντή, παραιτείται. Γιατί αλλιώς πέφτει πέλεκυς.

Αν αυτό είναι που φοβάται ο πρωθυπουργός, θα πρέπει να ξέρει πως οι 4.000 μπάτσοι είναι άχρηστοι μπροστά στην λαϊκή οργή.

Τα λέμε σε τρεις ημέρες.
next next / prev
XRISTOS S.

XRISTOS S.

Μανιακός με τους καφέδες, το ιντερνετ και τις εκλογές, άρχισα το blogging από νωρίς. Όταν είμαι στο σπίτι αφήνω πάντα το ράδιο ανοικτό. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι παραπάνω και τελικά μπερδεύτηκα περισσότερο. Εδώ θα βρείτε όσα αποφάσισα να μοιραστώ χωρίς κανένα λόγο από το 2011.

Σχέδια σωτηρίας του «Σοσιαλισμού»

Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες διάλεξαν ξανά την συναίνεση με την κεντροδεξιά. Μπροστά στον κίνδυνο της περιθωριοποίησης η μόνη λύση της Σοσ...