Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011

11052011 @ chrs

XRISTOS S. / @XSVIEW
»» Για άλλη μία φορά χιλιάδες ήταν ο κόσμος που κατέβηκε στο κέντρο προκειμένου να διαδηλώσει εναντίων των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης. Γιατί ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο ...

»» Μας απέδειξε περίτρανα, ξανά, το πραγματικό της πρόσωπο η Ελληνική Αστυνομία. Κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ. Πάντα θα υπάρχουν μπάτσοι και τραμπούκοι.
Νόμισαν φένετε πως βρίσκονταν στα μπλόκα της Κερατέας και τα έκαναν πάλι λαμπόγυαλο. Ξεχνώντας βέβαια αυτή την φορά πως τους παρακολουθούσε πλήθος κόσμου.
Θα υπάρξουν άραγε αυστηρές ποινές από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.;
Κύριε Παπανδρέου κάποια πράγματα δεν αλλάζουν μόνο από τους τίτλους. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι σίγουρα "Προστασία του Πολίτη".

»» "Οι εργαζόμενοι του alter δεν είναι είλωτες". Αυτό ανέφερε το σημείωμα που έπαιζε στον τηλεοπτικό σταθμό για πάνω από μία ώρα, χθες το βράδυ.
Και άνοιξε η μισή Ελλάδα τα λεξικά για να δει τι σημαίνει "είλωτες".
Αυτό είναι που λέμε ... εκπαιδευτική τηλεόραση.
next next / prev

1 σχόλιο:

  1. Οι είλωτες ναι.... Να κλείσουν όλα τα κωλοκάναλα να βρούμε την υγειά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

XRISTOS S.

XRISTOS S.

Μανιακός με τους καφέδες, το ιντερνετ και τις εκλογές, άρχισα το blogging από νωρίς. Όταν είμαι στο σπίτι αφήνω πάντα το ράδιο ανοικτό. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι παραπάνω και τελικά μπερδεύτηκα περισσότερο. Εδώ θα βρείτε όσα αποφάσισα να μοιραστώ χωρίς κανένα λόγο από το 2011.

Σχέδια σωτηρίας του «Σοσιαλισμού»

Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες διάλεξαν ξανά την συναίνεση με την κεντροδεξιά. Μπροστά στον κίνδυνο της περιθωριοποίησης η μόνη λύση της Σοσ...