Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

10 Μαίου @ chrs

XRISTOS S. / @XSVIEW

»» Κάθε μέρα ακούω και ένα νέο όνομα που θα την κοπανίσει στον επόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι' αυτό, αφού εάν βάλω όλα αυτά τα ονόματα μαζί διαπιστώνω πως δεν μένει κανένας.

»» Ναι. Σήμερα ξεκίνησε και η απογραφή. Υπέροχα. Πάλι θα μου έρθει ένας μαλάκας και θα με ρωτάει με αδιακρισία ότι κοτσάνα θα του κατέβει στο κεφάλι. Μέχρι εγώ να τα πάρω και να τον διαολοστείλω.
Που να θυμάμαι εγώ πότε έφτιαξα το σπίτι και πόσο είναι το εμβαδόν του;
Έχω χάσει και το μέτρο ...

»» Σήμερα είναι και ο ημιτελικός του Λούκα. ΟΥΑΟΥ!!! Θα πάθω Σουλιοτοσόκ και Σουλιοτοσίαση.

»» Χθες το βράδυ κάθισα και είδα την δημοσκόπηση του Πρετεντέρη. Τα λοιπά κόμματα συγκεντρώνουν ποσοστό κάπου στο 20%. Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να τα αναλύσουμε περισσότερο;
Ακόμα, είδα και την κατάντια της Δημοκρατικής Αριστεράς, αλλά δεν θα την σχολιάσω για να μην με πείτε παπαγαλάκι.

»» Χθες στο ΟΛΑ, του Θέμου, κορόιδεψαν την Ελένη γιατί είπε πως οι ομάδες υποβρυχίων καταστροφών καταστρέφουν υποβρύχια. Παιδιά ... και εγώ αυτό νόμιζα.
next next / prev
XRISTOS S.

XRISTOS S.

Μανιακός με τους καφέδες, το ιντερνετ και τις εκλογές, άρχισα το blogging από νωρίς. Όταν είμαι στο σπίτι αφήνω πάντα το ράδιο ανοικτό. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι παραπάνω και τελικά μπερδεύτηκα περισσότερο. Εδώ θα βρείτε όσα αποφάσισα να μοιραστώ χωρίς κανένα λόγο από το 2011.

Σχέδια σωτηρίας του «Σοσιαλισμού»

Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες διάλεξαν ξανά την συναίνεση με την κεντροδεξιά. Μπροστά στον κίνδυνο της περιθωριοποίησης η μόνη λύση της Σοσ...