Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Ξεκινάω...

XRISTOS S. / @XSVIEW
Από πολύ μικρός μεγάλη μου αγάπη αποτελούσε η φωτογραφία. Ένα χόμπι που ασκούσα όποτε μπορούσα. Στον δρόμο, στο σπίτι, στα ταξίδια. Σε στιγμές ευχάριστες, δυσάρεστες, τυχαίες και καθημερινές.
Από πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου να έχω πάντα στην τσέπη μου την κάμερά. Κλειδιά μπορούσε και να ξεχάσω. Κινητό επίσης. Την φωτογραφική μηχανή όμως ποτέ δεν την έβγαζα από την τσέπη του μπουφάν μου.

Έτσι με τον καιρό έχω κάνει μία αρκετά μεγάλη συλλογή με φωτογραφίες. Φωτογραφίες όμορφες και αγαπημένες, που η κάθε μία σέρνει και την δική της ιστορία. Το δικό της παραμύθι.
Κάποιες από αυτές αποφάσισα να τις μοιραστώ και με άλλους ανθρώπους, μέσα από το νέο αυτό ιστολόγιο:

http://photoskopio.blogspot.com/
next next / prev
XRISTOS S.

XRISTOS S.

Μανιακός με τους καφέδες, το ιντερνετ και τις εκλογές, άρχισα το blogging από νωρίς. Όταν είμαι στο σπίτι αφήνω πάντα το ράδιο ανοικτό. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι παραπάνω και τελικά μπερδεύτηκα περισσότερο. Εδώ θα βρείτε όσα αποφάσισα να μοιραστώ χωρίς κανένα λόγο από το 2011.

Σχέδια σωτηρίας του «Σοσιαλισμού»

Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες διάλεξαν ξανά την συναίνεση με την κεντροδεξιά. Μπροστά στον κίνδυνο της περιθωριοποίησης η μόνη λύση της Σοσ...