Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

«Το λαϊκίζει εστί φιλοσοφία»

XRISTOS S. / @XSVIEW
Ποτέ και σε κανένα επεισόδιο ο κ Λαζόπουλος δεν ξεχνά να χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως τον Αριστοφάνη της σημερινής εποχής. Αυτό που δεν μας εξηγεί είναι πόσες γριές και πόσα νούμερα εκμεταλλευόταν ο Αριστοφάνης για να προσελκύσει τον κόσμο.

Είμαι σίγουρος, κ. Λαζόπουλε, πως ο Αριστοφάνης ούτε πολιτική ανάλυση στην μαλακία που είπε η γριά – που ψηφίζει πάντα ΝΔ – στην λαϊκή έκανε, ούτε έβαζε τον «γιατρό» με το όζον να βρίζει όλο το 24ωρο. Εσείς όμως το κάνετε. Γιατί όπως φαίνετε, μπορεί να κατηγορείτε του πολιτικούς για λαϊκισμό, αλλά και εσείς τον βρίσκετε πολύ χρήσιμο.

Ένα τρας και λαϊκίστικο σκουπίδι. Έτσι κατάντησε ο άνθρωπος που, κάποτε, ολόκληρες οικογένειες κάθονταν σε ένα σαλόνι για να απολάψουν το άπλετο χιούμορ και ταλέντο του.

Ναι, ο Λαζόπουλος έχει και χιούμορ και ταλέντο. Απλώς, τώρα στα γεράματα, έβαλε πάνω από όλα το χρήμα.

Κρίμα.
next next / prev

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

XRISTOS S.

XRISTOS S.

Μανιακός με τους καφέδες, το ιντερνετ και τις εκλογές, άρχισα το blogging από νωρίς. Όταν είμαι στο σπίτι αφήνω πάντα το ράδιο ανοικτό. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι παραπάνω και τελικά μπερδεύτηκα περισσότερο. Εδώ θα βρείτε όσα αποφάσισα να μοιραστώ χωρίς κανένα λόγο από το 2011.

Σχέδια σωτηρίας του «Σοσιαλισμού»

Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες διάλεξαν ξανά την συναίνεση με την κεντροδεξιά. Μπροστά στον κίνδυνο της περιθωριοποίησης η μόνη λύση της Σοσ...