Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

Είναι όμως και κάποιες ουρές που σε κάνουν περήφανο

XRISTOS S. / @XSVIEW

Στην Ελλάδα έχουμε δυστυχώς στην καθημερινότητά μας κάθε λογής ούρα, που μας καθυστερεί και μας εκνευρίζει. Και ενώ ήταν συνήθως μία εικόνα που βλέπαμε σε δημόσιες υπηρεσίες, το Καλοκαίρι επεκτάθηκαν και σε τράπεζες και ΑΤΜ.
Μάθαμε σαν Έλληνες στην καθημερινή μας ουρά.

Είναι όμως και κάποιες ουρές που σε κάνουν περήφανο.
Το Θέατρο Τέχνης, παραμονή της έναρξης των παραστάσεών του, χθες Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, κατά το διάστημα 5-10 μ.μ. προμήθευε με εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις της σεζόν με τιμή εισιτηρίου μόλις 3 €, από τα ταμεία του Υπογείου και της Φρυνίχου.

Που να δείτε τι έγινε…  Το αδιαχώρητο.

«Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Θεάτρου Τέχνης ήταν τεράστια. Αυτό αποδεικνύει πόσο μεγάλη είναι η αγάπη του κόσμου για το θέατρο. Μέλημα μας ήταν να καταφέρουμε να εξυπηρετήσουμε όσους περίμεναν σήμερα εδώ» ανέφεραν στο ΑΠΕ οι υπεύθυνοι του ταμείου της Φρυνίχου.

Ώρες ατελείωτες στην αναμονή για ένα εισιτήριο.
Τι όμορφη εικόνα…

Δεν κάνουμε θέατρο για το θέατρο. Δεν κάνουμε θέατρο για να ζήσουμε. Κάνουμε θέατρο για να πλουτίσουμε τους εαυτούς μας, το κοινό που μας παρακολουθεί κι όλοι μαζί να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί ένας πλατύς, ψυχικά πλούσιος και ακέραιος πολιτισμός στον τόπο μας. (Κάρολος Κουν)
next next / prev

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

XRISTOS S.

XRISTOS S.

Μανιακός με τους καφέδες, το ιντερνετ και τις εκλογές, άρχισα το blogging από νωρίς. Όταν είμαι στο σπίτι αφήνω πάντα το ράδιο ανοικτό. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι παραπάνω και τελικά μπερδεύτηκα περισσότερο. Εδώ θα βρείτε όσα αποφάσισα να μοιραστώ χωρίς κανένα λόγο από το 2011.

Σχέδια σωτηρίας του «Σοσιαλισμού»

Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες διάλεξαν ξανά την συναίνεση με την κεντροδεξιά. Μπροστά στον κίνδυνο της περιθωριοποίησης η μόνη λύση της Σοσ...