Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Παγωμένα τα ποσοστά Ερντογάν. Αδύνατη η αυτοδυναμία...

XRISTOS S. / @XSVIEW
Προκειμένου να ερευνήσει τις δυσκολίες και τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Ευρώπη σχετικά με τις μεταναστευτικές ροές, η εταιρία Gallup διενέργησε τον Μάιο και τον Ιούνιο ειδική δημοσκόπηση στην χώρα μας. Η Ελλάδα επιλέχτηκε εξαιτίας του γεγονότος πως αποτελεί μία από τις κύριες εισόδους της Ευρώπης για τους μετανάστες, γεγονός που την έκανε να γνωρίσει πρώτη το φαινόμενο των αυξημένων μεταναστευτικών ροών.

Το θετικό στοιχείο για τους Έλληνες είναι πως το 57% των ερωτηθέντων θεωρούν την κοινωνία της Ελλάδας ως ένα καλό μέρος για να ζήσουν οι μετανάστες. Ωστόσο, το 76% δηλώνει την επιθυμία τους για μείωση των μεταναστών στην Ελλάδα.


Σύμφωνα με τα ευρήματα της Gallup, οι ερωτώμενοι δεν απαντούσαν στο ερωτηματολόγιο της υποθετικά. Το 80% δήλωσαν πως γνωρίζουν προσωπικά μετανάστες που διαμένουν στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά, το 45% θεωρεί τους μετανάστες στην Ελλάδα μία αρνητική κατάσταση, ενώ μόνο το 29% θετική.


Διαβάστε περισσότερα στο Gallup.com
next next / prev

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

XRISTOS S.

XRISTOS S.

Μανιακός με τους καφέδες, το ιντερνετ και τις εκλογές, άρχισα το blogging από νωρίς. Όταν είμαι στο σπίτι αφήνω πάντα το ράδιο ανοικτό. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι παραπάνω και τελικά μπερδεύτηκα περισσότερο. Εδώ θα βρείτε όσα αποφάσισα να μοιραστώ χωρίς κανένα λόγο από το 2011.

Σχέδια σωτηρίας του «Σοσιαλισμού»

Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες διάλεξαν ξανά την συναίνεση με την κεντροδεξιά. Μπροστά στον κίνδυνο της περιθωριοποίησης η μόνη λύση της Σοσ...