Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

Κοίτα Ευρώπη τα παιδιά σου στο Σύνταγμα…

XRISTOS S. / @XSVIEW

Πριν από δύο μέρες μου ήρθε να γράψω για την τραγική μικροαστική αδιαφορία προς το δράμα του άλλου. Έγραφα για την αδιαφορία που προκύπτει από την απάνθρωπη φιλοδοξία πως κάποτε θα είσαι εσύ όχι αυτός που απλά θα παρακολουθείς τον πόνο του γείτονά σου αλλά αυτός που θα τον προκαλείς.

Χιλιάδες απολιτίκ κλακαδόροι, παρέα με τα μπουλντόγκ των ελίτ, κατέκλυσαν χθες το Σύνταγμα για να μας αποδείξουν πως είναι η «σιωπηλή πλειοψηφία».
Μία «σιωπηλή πλειοψηφία» που μετά από πέντε χρόνια καταστροφής αποφάσισαν χθες να βγουν στον δρόμο για να διαδηλώσουν δήθεν υπέρ μίας δικής τους Ευρώπης. Μίας Ευρώπης εκτός ευρωπαϊκού πολιτισμού όπως μαρτυρούσαν τα συνθήματα τους.
Δεν είχα ποτέ την αυταπάτη πως η «σιωπηλή πλειοψηφία» της Ελλάδας έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Το πρόβλημά μου ήταν πως μέχρι πρόσφατα δεν ήταν και τόσο σιωπηλή. .

Έτσι την μεγάλωσαν οι ευρωπαϊστές αυτής της χώρα αυτή την «σιωπηλή πλειοψηφία». Ανθρωποφάγα, άπληστη, διεφθαρμένη, αμόρφωτη, δήθεν, λαϊκίστικη, βίαιη στην ψυχή και στην πράξη, κενή, άχρωμη, μέσα στην ρεμούλα και την ψόφια κριτική. Βέβηλοι τιμητές όσων αξιών οι ίδιοι καταργούν.

next next / prev

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

XRISTOS S.

XRISTOS S.

Μανιακός με τους καφέδες, το ιντερνετ και τις εκλογές, άρχισα το blogging από νωρίς. Όταν είμαι στο σπίτι αφήνω πάντα το ράδιο ανοικτό. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι παραπάνω και τελικά μπερδεύτηκα περισσότερο. Εδώ θα βρείτε όσα αποφάσισα να μοιραστώ χωρίς κανένα λόγο από το 2011.

Σχέδια σωτηρίας του «Σοσιαλισμού»

Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες διάλεξαν ξανά την συναίνεση με την κεντροδεξιά. Μπροστά στον κίνδυνο της περιθωριοποίησης η μόνη λύση της Σοσ...