Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Cee-Roo, Memories

XRISTOS S. / @XSVIEW

Πρόσφατα που άκουγα για χιλιοστή φορά τον Frank Sinatra από την σκοπιά του Cee-Roo αποφάσισα πως κάτι έπρεπε να γράψω για αυτό, έστω και ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του «Memories».

Παραδέχομαι πως είμαι από αυτούς που τους αρέσει το κλασικό – αν και σιχαίνομαι την «Αγελαδίτσα». Μα είμαι και από εκείνους τους ανικανοποίητους νους που επιζητούν ταυτόχρονα και την εξέλιξη. Η μίξη αυτή που επιχείρησε να κάνει ο Cee Roo, με 12 κλασικά πλέον αστέρια της μουσικής, στέφθηκε, κατά την γνώμη μου, με κάτι παραπάνω από επιτυχία. Ειδικά οι μίξεις για τον Frank Sinatra, τον James Brown και τον Marvin Gaye, πέρα από όμορφες, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ρεαλιστικές. Σου δίνουν την αίσθηση πως θα είχαν την πλήρη αποδοχή των δημιουργών τους. Εάν ζούσε στο σήμερα ο Frank Sinatra έτσι θα ήθελε να ακούγετε.Την συλλογή Memories του Cee-Roo την ανακάλυψα το περασμένο Πάσχα. Είχε κυκλοφορήσει από τον περσινό Νοέμβριο. Για όσους δεν ξέρουν, την βρίσκεις και την κατεβάζει δωρεάν από το Soundcloud (https://soundcloud.com/cee-roo/sets/cee-roo-memories-tribute-album).

υ.γ. Follow my blog with Bloglovin
next next / prev

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

XRISTOS S.

XRISTOS S.

Μανιακός με τους καφέδες, το ιντερνετ και τις εκλογές, άρχισα το blogging από νωρίς. Όταν είμαι στο σπίτι αφήνω πάντα το ράδιο ανοικτό. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι παραπάνω και τελικά μπερδεύτηκα περισσότερο. Εδώ θα βρείτε όσα αποφάσισα να μοιραστώ χωρίς κανένα λόγο από το 2011.

Σχέδια σωτηρίας του «Σοσιαλισμού»

Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες διάλεξαν ξανά την συναίνεση με την κεντροδεξιά. Μπροστά στον κίνδυνο της περιθωριοποίησης η μόνη λύση της Σοσ...