Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Για μια ουγγιά χρυσό

XRISTOS S. / @XSVIEW

Από τον Άλκη Γαλδαδά στο protagon.gr

Χθες κατέβηκαν από τα βουνά της Χαλκιδικής οι περιβόητοι «εγκληματίες» που καίνε, ρημάζουν, καταστρέφουν στις Σκουριές το βιός καλοπροαίρετων ανθρώπων. Επενδυτών που θέλησαν να βάλουν τα λεφτά τους για να πάρει τα πάνω της η πατρίδα μας.
Στο καραβάνι που έφθασε μέχρι την Αθήνα, οι πιο πολλές ήταν γυναίκες. Πολλών τα πρόσωπα θύμιζαν τις μανάδες μας. Ήταν και μερικοί άνδρες, ταλαιπωρημένοι όλοι από το τετραήμερο νομίζω ταξίδι με τους πολλούς ενδιάμεσους σταθμούς. Γιατί αντί να πάμε εμείς να τους υποστηρίξουμε στον τόπο τους ήλθαν εκείνοι μέχρι την Αθήνα, μήπως και ξυπνήσουμε. Από το χρυσό όνειρο που έφτιαξαν και μας τύλιξαν σ’ αυτό μερικοί πολιτικοί μαζί με την ιδέα ότι όσοι αντιδρούν εκεί επάνω είναι κάτι λήσταρχοι, που τους χρειάζεται παλούκωμα.

Διαβάστε την συνέχεια στο http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.ellada&id=29595
next next / prev

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

XRISTOS S.

XRISTOS S.

Μανιακός με τους καφέδες, το ιντερνετ και τις εκλογές, άρχισα το blogging από νωρίς. Όταν είμαι στο σπίτι αφήνω πάντα το ράδιο ανοικτό. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι παραπάνω και τελικά μπερδεύτηκα περισσότερο. Εδώ θα βρείτε όσα αποφάσισα να μοιραστώ χωρίς κανένα λόγο από το 2011.

Σχέδια σωτηρίας του «Σοσιαλισμού»

Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες διάλεξαν ξανά την συναίνεση με την κεντροδεξιά. Μπροστά στον κίνδυνο της περιθωριοποίησης η μόνη λύση της Σοσ...