Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

Η πρώτη μου βόλτα στην παραλία.

XRISTOS S. / @XSVIEW
Σήμερα και εγώ αποφάσισα να ξεκινήσω το Καλοκαίρι μου. Ήδη οι ρυθμοί μου έχουν χαλαρώσει και βρίσκομαι πλέον στην καλοκαιρινή μου περίοδο. Έτσι το πρωί αποφάσισα να κατέβω στην κοντινή παραλία. Πήρα το μαγιό και την πετσέτα μου και κατέβηκα. Απόλαυση.

Κολύμπησα στα καταγάλανα νερά για πάνω από τρεις ώρες. Άλλες τόσες ήμουν ξαπλωμένος στην αμμουδιά απολαμβάνοντας τον ήχο των μικρών κυμάτων. Μικρά κυματάκια που έσκαγαν και άφριζαν πάνω στα καθαρά βότσαλα.

Γυρνώντας σπίτι ξάπλωσα στον καναπέ και ακούγοντας τον BEST 92.6 εξισορρόπησα σε μία κατάσταση μεταξύ ονείρων και πραγματικότητας.
next next / prev

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

XRISTOS S.

XRISTOS S.

Μανιακός με τους καφέδες, το ιντερνετ και τις εκλογές, άρχισα το blogging από νωρίς. Όταν είμαι στο σπίτι αφήνω πάντα το ράδιο ανοικτό. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι παραπάνω και τελικά μπερδεύτηκα περισσότερο. Εδώ θα βρείτε όσα αποφάσισα να μοιραστώ χωρίς κανένα λόγο από το 2011.

Σχέδια σωτηρίας του «Σοσιαλισμού»

Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες διάλεξαν ξανά την συναίνεση με την κεντροδεξιά. Μπροστά στον κίνδυνο της περιθωριοποίησης η μόνη λύση της Σοσ...