Τι ωραία η μέρα η χθεσινή…

Καιρό έχω να γράψω. Πράγμα που αιτιολογεί δύο πράγματα. Το πρώτο ο ιστός αράχνης που βρήκα σήμερα το πρωί πάνω στο πληκτρολόγιο. Το δεύτερο είναι ότι πραγματικά έχω σκάσει. Θέλω τώρα να μιλήσω. Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν γράφω στο blog αισθάνομαι πως με διαβάζουν πλήθος κόσμου. Αρχ#δια καπαμά. Περισσότεροι είναι οι άνθρωποι που καθημερινά βλέπω και κουβεντιάζω παρά η αναγνώστες αυτού του blog. Τέλος πάντων, όλα τα παραπάνω δηλώνουν πως οι μέρες τυραννίας μου έχουν ξεκινήσει και θα τελειώσουν κάπου κοντά σε 300 ημέρες.

Τελικά ο Γιώργος δεν έχει πρόβλημα μόνο στον χειρισμό της γλώσσας. Όχι. Κατέληξα στο συμπέρασμα πως καθόλου δεν ξέρει Ελληνικά. Περισσότερα αγγλικά ξέρω εγώ, που το μόνο που μπορώ να γράψω είναι ο τίτλος του blog αυτού, παρά ο δοξασμένος μας πρωθυπουργός. Διαφορετικά εξήγηση καμία δεν υπάρχει για τα όσα είπε χθες στην Βουλή. Πώς γίνετε να λέει «σώζουμε την Ελλάδα» την στιγμή που κυριολεκτικά την ξεπουλάει. Μπερδεύει το κακόμοιρο τις λέξεις. Στα γενέθλιά του θα του πάρω έναν «Μπαμπινιώτη».

Και ενώ μέσα στην Βουλή πανηγύριζαν και ξεφωνούσαν, επειδή ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο – πολύ δύσκολο πραγματικά. Εγώ ποτέ δεν θα το κατάφερνα. Ειδικά αν είχα την πλειοψηφία της Βουλής –, έξω γινόταν της γειτόνισσας της Πόπης. Οι μπάτσοι και οι μπαχαλάκιδες του γνωστού τρομοϋπουργείου αλώνιζαν και τα έκαναν όλα σμπαράλια. Οι κουκουλοφόροι είχαν αναλάβει τα πεζούλια και τις βιτρίνες, οι επίσημοι μπάτσοι – αυτοί με τις στολές…– ταλαίπωρους Αθηναίους.

Και όλα αυτά για να «προστατευόσουν την Βουλή», όπως είπε σήμερα ο Χρηστάκης. Άραγε το «Μπαϊραχτάρη» υποκατάστημα της Βουλής είναι και οι ΔΙΑΣ επιτέθηκαν στους δύστυχους τους πεινασμένους; Αλλά να μου πεις μετά από τόσες επισκέψεις του Πάγκαλου σίγουρα το γνωστό ψητοπωλείο έγινε κυβερνητικό κτήριο.

Αλήθεια, ο κύριος Παπανδρέου πώς και δεν βγήκε χθες στο Σύνταγμα. Επί «Νέας Δημοκρατία» τριγύρναγε, έτρωγε χημικά και μετά τα κατήγγειλε ως κάτι πολύ επικίνδυνο. Τα δικά του χημικά άραγε, που έπνιξαν χθες την πρωτεύουσα, δεν ήταν βλαβερά;