Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

Νύχτα...

XRISTOS S. / @XSVIEW
Και ενώ κοιμόταν ο Γιωργάκης τόσο καιρό ξαφνικά το ενοχλητικό ξυπνητήρι τον ξύπνησε. Τον ξύπνησε και τον επανέφερε στην πραγματικότητα. Και βράδυ καθώς ήταν, έστειλε τον Κυβερνητικό Ηλίθιο – που ήταν πραγματικά ηλίθιος ώστε όταν αναλάμβανε να νομίσει πως η θέση του ήταν σεβαστή και άνετη – να τρέξει στο «Πρές Ρούμ» νυχτιάτικα, για να κάνει καψώνια στους οπερατέρ της ΕΡΤ και να γεμίσει τον κόσμο – όσους δεν κοιμόντουσαν – με μαλακίες και ηλίθιες δηλώσεις. Και όλα αυτά γιατί η κακιά τρόικα τόλμησε να δηλώσει και δημόσια όσα εδώ και καιρό γνωρίζαμε ή έστω υποψιαζόμασταν.

Φαίνεται, πως ο κύριος Παπανδρέου θεωρεί πως επειδή αυτό είναι ανυποψίαστο παιδάκι και εμείς είμαστε το ίδιο. Και πως σαν καλοί πολίτες ποτέ δεν μας μπήκαν κακές σκέψεις για την άξια κυβέρνησή μας. Το χειρότερο, όμως, ο κύριος Παπανδρέου, δεν το είχε υπολογίσει. Δεν είχε υπολογίσει πως όσα έτρεξε – λέμε τώρα – να διαψεύσει, σύντομα θα έπρεπε να τα αποδεχτεί. Και να τα αποδεχτεί αφού είχε ήδη συμφωνήσει για αυτά, χωρίς καν να τον ρωτήσουν.

Και καθώς το μπεμπέκι έτρεχε να τηλεφωνήσει στο θείο και να παραπονεθεί για τον παραγκωνισμό του, αυτός του υπόσχεται πως θα μαζέψει τα μπουλντόγκ. Την ίδια ώρα στο άλλο χέρι είχε τον κατάλογο με τους δονητές. Ποιος άραγε ταιριάζει περισσότερο στην Ελλάδα;

Νύχτα. Την ίδια ώρα που έκαναν την «χάισπίντ» - για τα δεδομένα του Γιώργου - ανακοίνωση, την ίδια ώρα, πολύ σύντομα, θα φύγουν. Νύχτα.
next next / prev

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

XRISTOS S.

XRISTOS S.

Μανιακός με τους καφέδες, το ιντερνετ και τις εκλογές, άρχισα το blogging από νωρίς. Όταν είμαι στο σπίτι αφήνω πάντα το ράδιο ανοικτό. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι παραπάνω και τελικά μπερδεύτηκα περισσότερο. Εδώ θα βρείτε όσα αποφάσισα να μοιραστώ χωρίς κανένα λόγο από το 2011.

Σχέδια σωτηρίας του «Σοσιαλισμού»

Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες διάλεξαν ξανά την συναίνεση με την κεντροδεξιά. Μπροστά στον κίνδυνο της περιθωριοποίησης η μόνη λύση της Σοσ...