Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2010

Η καμήλα, το παιδί της και … η καμπούρα

XRISTOS S. / @XSVIEW
Αγαπημένη συνήθεια είναι κάθε Δευτέρα βράδυ να κάθομαι στον καναπέ μου και να βλέπω τις εκπομπές των «δημοσιογράφων». Δημοσιογράφων που ενώ κρύβουν τα βρόμικα λεφτά τους στον - ακόμα πιο βρόμικο - πισινό τους, τολμούν να κρίνουν και να χαρακτηρίζουν κλέφτες όλους άλλους. Τρελαίνομε να βλέπω τσατσάδες να κατηγορούν τους νταβατζήδες.

Βλέπω δημοσιογράφους που δέχονται τους παχυλούς μισθούς τους, από τα μέσα που δουλεύουν, σε εταιρίες φαντάσματα, που διαχειρίζονται οι ίδιοι, για να παίρνουν τα εκατομμύρια τους με χαμηλότερη φορολογία, να κατηγορούν βουλευτές και συνδικαλιστές για τους υπέρογκους μισθούς.

Βλέπω δημοσιογράφους που πληρώνουν με ένα ξεροκόμματο και μπλοκάκια -για να μπορούν να τα διώξουν όποτε θέλουν - τα παιδιά που δουλεύουν για αυτούς, να ωρύονται για τον εργασιακό μεσαίωνα.

Βλέπω δημοσιογράφους που το παίζουν «παιδί του λαού», να προσπαθούν με κάθε δυνατό μέσο να υποβαθμίσουν τον συνδικαλισμό. Απώτερος σκοπός τους η ανώδυνη επιβολή των αντιλαϊκών μέτρων από την κυβέρνηση και την τρόικα.

Πολύ βρόμα …
next next / prev

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

XRISTOS S.

XRISTOS S.

Μανιακός με τους καφέδες, το ιντερνετ και τις εκλογές, άρχισα το blogging από νωρίς. Όταν είμαι στο σπίτι αφήνω πάντα το ράδιο ανοικτό. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι παραπάνω και τελικά μπερδεύτηκα περισσότερο. Εδώ θα βρείτε όσα αποφάσισα να μοιραστώ χωρίς κανένα λόγο από το 2011.

Σχέδια σωτηρίας του «Σοσιαλισμού»

Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες διάλεξαν ξανά την συναίνεση με την κεντροδεξιά. Μπροστά στον κίνδυνο της περιθωριοποίησης η μόνη λύση της Σοσ...