Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

The Social Network

XRISTOS S. / @XSVIEW
Την είδα και εγώ την ταινία, για την οποία όλοι στο «facebook» μιλούν. Την θεώρησα πραγματικά εξαιρετική. Ο Ντέιβιντ Φίντσερ, κατάφερε να πάρει μία είδη συναρπαστική υπόθεση και να την αποδώσει ακόμα πιο συναρπαστικά, χωρίς να προσθέσει την παραμικρή σκηνή δράσης.

Η υπόθεση, όπως σίγουρα όλοι ξέρετε, πραγματεύεται την δημιουργία του «facebook». Ξεκινά από τα φοιτητικά χρόνια του Μαρκ Ζακερμπεργκ, τότε που έκλεψε δηλαδή την ηδέα μερικών πλουσιόπαιδων, και σταματάει πριν από λίγο καιρό, όπου λύθηκε στα δικαστήρια η διαμάχη του με τους εμπνευστές αλλά και με τον πρώην φύλο του και συνεργάτη, τον οποίο πέταξε από την εταιρία, προκειμένου να τον εκδικηθεί που τόλμησε να είναι καλύτερος από αυτόν.

Στην ταινία ο Μαρκ Ζακερμπεργκ, ο άνθρωπος που εκατομμύρια κόσμος τον λατρεύει, εξευτελίζετε δείχνοντας το πραγματικό κακό και ιδιότροπο χαρακτήρα του.
next next / prev

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

XRISTOS S.

XRISTOS S.

Μανιακός με τους καφέδες, το ιντερνετ και τις εκλογές, άρχισα το blogging από νωρίς. Όταν είμαι στο σπίτι αφήνω πάντα το ράδιο ανοικτό. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι παραπάνω και τελικά μπερδεύτηκα περισσότερο. Εδώ θα βρείτε όσα αποφάσισα να μοιραστώ χωρίς κανένα λόγο από το 2011.

Σχέδια σωτηρίας του «Σοσιαλισμού»

Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες διάλεξαν ξανά την συναίνεση με την κεντροδεξιά. Μπροστά στον κίνδυνο της περιθωριοποίησης η μόνη λύση της Σοσ...