Κυριακή, 1 Αυγούστου 2010

Κύριε Αλαβάνε, φύγετε και διατηρήστε την καριέρα σας

XRISTOS S. / @XSVIEW
Όπως και πριν από λίγο καιρό, στο συνέδριο του κόμματος, έτσι και αυτές τις ημέρες, ο κ. Αλαβάνος θυσιάζει Συνασπισμό και ΣΥΡΙΖΑ για την προσωπική του προβολή. Γιατί ενώ είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από το κόμμα, ξαφνικά του έλειψε. Και απ ότι φαίνεται, όχι το κόμμα αλά η προβολή του.

Και ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ είχαν αποφασίσει την υποψηφιότητα Σακοράφα, για τις προσεχείς περιφερειακές εκλογές, ο κ. Αλαβάνος δήλωσε πως επιθυμεί να είναι και αυτός υποψήφιος. Όχι επειδή δεν πιστεύει στην υποψηφιότητα, της ικανής, κ. Σακοράφα. Έτσι, για να στρέψει πάλι τα βλέμματα επάνω του. Να προβληθεί, χωρίς να σκέπτεται τα προβλήματα και τον διχασμό που θα οδηγήσει το κόμμα και τους ψηφοφόρους.

Κύριε Αλαβάνο, επιτρέψτε μου να σας δώσω μία συμβουλή. Αποσυρθείτε. Αποσυρθείτε και διατηρήστε την φήμη, που είχατε αποκτήσει. Την φήμη ενός πολιτικού που δεν παλεύει για προσωπικά συμφέροντα, αλά για τις ιδέες και τα ήθη της αριστεράς
next next / prev

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

XRISTOS S.

XRISTOS S.

Μανιακός με τους καφέδες, το ιντερνετ και τις εκλογές, άρχισα το blogging από νωρίς. Όταν είμαι στο σπίτι αφήνω πάντα το ράδιο ανοικτό. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες νομίζοντας ότι θα μάθω κάτι παραπάνω και τελικά μπερδεύτηκα περισσότερο. Εδώ θα βρείτε όσα αποφάσισα να μοιραστώ χωρίς κανένα λόγο από το 2011.

Σχέδια σωτηρίας του «Σοσιαλισμού»

Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες διάλεξαν ξανά την συναίνεση με την κεντροδεξιά. Μπροστά στον κίνδυνο της περιθωριοποίησης η μόνη λύση της Σοσ...